20 de ani de la …

Stiu ca imbatranesc, e normal si firesc, insa uneori ma lovesc asa cumva “frontal” de realitate si ma ia cu “ameteala”.

Povesteam zilele trecute cu un prieten si, din vorba in vorba, imi zice ca anul acesta (parca in Februarie, nu sunt sigur) la Super Bowl 50 o sa fie un fel de festivitate de celebrare (probabil cateva reclame) pentru cei 20 de ani de cand s-a lansat Pokemon.

Cand realizezi ca acum 2o de ani s-a intamplat nu stiu ce, ceva, te gandesti: “mama mia, cat timp a trecut!”. Cu atat este mai mare impactul timpului, cu cat realizezi ca in urma cu circa 20 de ani tu te jucai niste jocuri, de care iti amintesti si acum cu drag (si nici macar nu erai chiar atat de “micut”).

Cum trece timpul! Fara sa ne “intrebe” daca suntem de acord cu asta! “Timpul tace si trece!”

Pokemon a evoluat extrem de mult in aceasta perioada, ajungand a doua cea mai mare franciza media de jocuri video din lume (dupa franciza Mario a lui Nintendo). In zilele noastre franciza Pokemon detine: jocuri video, spectacole animate de televiziune, filme, carti comice, jucarii, chiar si carti de joc de schimb.

Informativ: numele de Pokemon a fost creat prin abrevierea cuvintelor Pocket Monsters, adica Monstrii de buzunar.

Daca va este dor de aceste interesante si complexe creaturi puteti sa va bucurati din nou de ele intrand in Lumea Pokemon. Acest joc browser ne permite sa ne aventuram in timp real alaturi de pokemoni, putem sa le imbunatatim aptitudinile, putem sa ne luptam cu diversi inamici (pe care cu siguranta ii cunoastem deja) si putem sa ne distram ca si pe vremuri prinzand aceste nastrujnice creaturi.

Sunt curios pentru cati dintre voi Pokemon a reprezentat o parte importanta a copilariei!? Pentru cati dintre voi aceste jocuri video sau/si desene animate au insemnat o “oaza” de buna dispozitie si veselie?! Care este Pokemonul vostru preferat?