7 zile cu Iphone 5

De la lansarea oficiala din data de 12.09.2012, Iphone 5 a creat un val urias de discutii fara precedent. Insa acest val nu este neaparat unul pozitiv, pentru ca numarul de hate-ri este considerabil mai mare fata de cei ai predecesorului, si anume Iphone 4S.

Oarecum satul de critici si de laude inutile din partea persoanelor care nu se afla in masura unor astfel de discutii, pot spune ca astept cu nerabdare ca acest produs sa ajunga si in Romania. Pentru ca discutiile de dupa prima senzatie pe care produsul ti-o lasa nu se compara cu cele anterioare, nefondate de altfel de lipsa motivelor reale.

Pana acum numarul precomenzilor este colosal, insa acest numar de vanzari este creat de fani nu si de cei convinsi ca acest produs este demn de a se afla in posesia lor in anul 2012. Spun acest lucru pentru ca Apple nu a implementat cea mai avansata tehnologie hardware pe acest nou dispozitiv! Insa acest lucru ramane de vazut, daca era nevoie de varful tehnologiei sau pana la urma erau niste componente pompoase menite doar sa iti dea impresia ca folosesti un laptop in loc de un smartphone. Pentru cei care asteapta cu nerabdare ziua lansarii, le spun doar … Cu rabdarea trecem marea!