A aparut trailerul pentru Black Panther

Mai avem foarte putin de asteptat pana cand vom putea urmari “Can’t Stop, Won’t Stop: A Bad Boy Story”, 25 iunie anul curent.

Documentarul il are in rolul principal pe cunoscutul rapper american Puff Daddy/P.Diddy/Diddy/Puffy (Sean John Combs) si prezinta o parte din turneul aniversar alaturi de Bad Boy Records (20 de ani).

Este sarbatorita si memoria celebrului si bunului sau prieten, The Notorius BIG/Biggie/Biggy (Christopher George Latore Wallace), unul dintre cei mai influenti rapperi ai tuturor timpurilor.

Pentru ca lansarea se va face in exclusivitate pe platforma Apple Music, documentarul este intens promovat de catre cei de la Apple.

Daca sunteti abonati si fani ai acestui gen de muzica, nu uitati sa va puneti un reminder pentru a urmari acest documentar!

O alta veste buna pentru cinefili este aparitia trailerului pentru “Black Panther”, care va aparea in SUA in 16 februarie 2018.

Personajul ne-a fost deja prezentat de catre cei de la Marvel in “Captain America: Civil War”, iar de anul viitor Pantera Neagra va avea propriile aventuri de supererou.

In rolul principal il vedem pe Chadwick Boseman, iar alaturi de el ii vom intalni si pe Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Forest Whitaker.

Mai jos puteti urmari trailerul:

sursa imaginii: printscreen youtube.com