A fost lansat iPhone 7 RED Special Edition

Ieri, 21 Martie 2017, Apple a lansat iPhone 7 ( Product ) RED Special Edition, pe scurt iPhone 7 RED.

In cazul in care sunteti deja fan Apple, probabil stiti ca in ultimii 10 ani acestia au colaborat cu fundatia RED. Fundatia RED lupta impotriva uneia dintre cele mai necrutatoare boli din secolul nostru, si anume SIDA/HIV.

Aceasta colaborare a presupus ca un procent din incasarile pentru toate produsele de culoare rosie ( iPod, huse, casti sau boxe Beats, curele pentru Apple Watch ) vandute de Apple, ajungeau la fundatia RED si implicit la oamenii sustinuti de aceasta.

Daca vreti sa faceti o fapta buna sau daca doar pur si simplu doriti sa va achizitionati un telefon frumos, puteti opta pentru noul iPhone 7 RED sau iPhone 7 Plus RED.

Din punct de vedere al performantelor telefonul nu a fost modificat, doar carcasa a fost “colorata” pentru a celebra cei 10 ani de colaborare ( perioada in care au fost donati catre RED mai bine de 130 milioane de dolari – o suma “frumusica”, zic eu ).

Telefoanele inteligente iPhone 7 ( si Plus ) RED pot fi achizitionate in versiunea de minim 128 GB, ca spatiu de stocare, iar pretul de pornire pe continentul nostru ( cel european ) este de 850 euro.

Singura tara unde noile iPhone 7 RED nu vor fi vandute sub acest “branding” ( PRODUCT RED ) va fi China. Unele surse considera ca a fost luata aceasta decizie pentru ca in China lupta impotriva virusului HIV se face diferit ( au foarte multi bolnavi si investesc prea putin in lupta impotriva AIDS ).

In timp ce alte surse ( care par ceva mai “credibile” ) afirma faptul ca legislatia din China nu permite vanzarea produselor cu branding de acest tip pentru a nu creste vanzarile si donatiile catre diferite fundatii.

Mi-am amintit de un film foarte bun pe care vi-l recomand: “Dallas Buyers Club” ( 2013 ), cu actorii buni precum Matthew McConaughey, Jared Leto si Jennifer Garner.

Stati linistiti, nu incerc sa va conving sa cumparati noul iPhone 7 RED, cu toate ca arata bine si faceti si o fapta buna!

sursa imaginii: printscreen apple.com