A inceput Fraier Day!

In seara asta, la ora 20:00 Fashion Days a dat startul Black Friday pe aplicatia pentru mobil!

Au stat ei si s-au gandit si au realizat ca daca lanseaza prima data promotiile in aplicatie, scapa de comisioanele pe care trebuie sa le plateasca afiliatilor.

Dupa cum bine stim, toata lumea zilele astea pune linkuri, trimite linkuri, pune bannere, te spameaza, share-uieste ceva pe Facebook si altele.

Pe orice blog, revista, website intri descoperi ca a inceput nebunia reducerilor.

Vrem multe la cel mai mic pret!

Cu totii am vrea sa ne cumparam cat mai ieftin produsele preferate. Cu totii am vrea sa avem cat mai multe!

Din pacate, asa cum bine stiti si anul acesta se va aplica aceeasi politica: unele produse isi vor mari substantial pretul de baza ca sa poata fi apoi reduse cat mai mult.

Vor fi si produse care vor avea reduceri importante, trebuie sa aveti mare noroc sa le prindeti!

Nu va panicati daca vi se blocheaza aplicatiile sau daca website-ul respectiv nu mai functioneaza. Dati refresh si aveti multa rabdare (ca doar o data in an e FraierDay si ce-ar fi sa pierdem cateva ore pentru o reducere infima).

Reducerile sunt peste tot!

Ideal ar fi sa aveti deja produsele preferate in cosul de cumparaturi si sa aveti salvate datele de pe card. In felul acesta daca chiar este o reducere importanta va puteti achizitiona rapid produsul.

Fashion Days incepe reducerile de pe website la noapte, ora 00:00, iar Emag-ul incepe maine dimineata (nu se stie inca ora exacta, pentru ca asa e frumos sa stai ca Fraierul in fata calculatorului).

Mai sunt si alte website-uri care isi incep reducerile din aceasta noapte, cu toate ca Black Friday-ul real e de fapt saptamana viitoare! Dar traiasca democratia, ca doar putem sa facem ce ne taie capul, oricand!

Daca reusiti sa prindeti ceva la reducere anuntati-ma ce “chilipiruri” v-ati luat! Spor la cumparaturi!

sursa imaginii