A inceput nebunia sarbatorilor de iarna. Ati simtit-o si voi?!

A inceput nebunia sarbatorilor de iarna. Da, de acum. Atat in online, cat si in offline. Parca mai repede ca si in alti ani sau poate doar am impresia.

Nu e rau sa iti faci pregatirile din timp. In calitate de adept al reducerilor si al cumparaturilor la super-pret nu pot decat sa fiu incantat.

Insa parca as fi vrut sa treaca Halloween-ul inainte sa vad peste tot Mos Craciuni si Omuleti de Zapada.

Nebunia sarbatorilor de iarna a inceput

Spiritul Craciunului mixat cu un sentiment de frica, groaza, temeri, supranatural sau creepy, parca “nu fac casa buna”.

Am simtit-o cand am fost astazi in Jumbo. Pe bune, ca parca m-am si speriat putin, ditamai adultul.

Oare nu mai puteau astepta un weekend sau doar cateva zile, ca sa treaca sarbatoarea cu sperieturile si apoi sa afiseze in magazin articolele de iarna?! Probabil ca nu, iar un weekend pentru vanzari inseamna enorm.

Lumea se uita timida la articolele rosii si doritoare la cele portocalii. Dar parca nu-ti mai venea sa iei nimic pentru 31 octombrie, oricum e doar o zi/noapte.

Alegeri peste alegeri, decizii si iar decizii.

In schimb, Craciunul dureaza o luna si chiar mai mult, daca iti doresti asta. Pare a fi un fel de sabotare a sarbatorii cu dovleceii speriati sau inspaimantori. Sau ar putea fi privita in acest fel.

Cert este ca incepem sa simtim faptul ca se termina si anul acesta. Parca doar ce incepuse. Timpul trece a naibii de repede si uneori parca nu ne putem bucura prea mult de fiecare zi in parte.

Nebunia sarbatorilor de iarna in care chiar daca avem la dispozitie tot ce ne dorim de la finalul acestei luni, noi tot in Ajunul Craciunului vom “lua cu asalt” magazinele.

Parca nimic nu se compara cu faptul ca in cateva ore vine Mosul si tu nu ai pregatit nimic. Ai tot asteptat reducerile alea si ….