A mai trecut inca un Black Friday. Voi ce v-ati luat?!

Am scris de multe ori despre Black Friday. Stiti si voi deja ca la noi a fost deja saptamana reducerilor. Sau luna reducerilor, daca este sa calculam cat de repede incep si/sau incheie companiile reducerile.

Despre cat de reale sau de importante sunt aceste reduceri, probabil v-ati dat si voi seama deja. In cazul in care va numarati printre “vanatorii de oferte”.

Cei care oricum isi cumpara orice, oricand, nu este atat de importanta aceasta perioada.

Daca urmaresti anumite produse o perioada suficient de lunga, vei observa care este pretul “real” al produsului.

De Black Friday nu toate reducerile sunt reale. Fii atent!

Le poti cauta pe emag sau pe alte pagini de genul. Si-ti faci o idee. Doar atunci poti realiza daca reducerea a fost una care sa merite.

Din cate am observat pana acum, reduceri la anumite produse ar fi. Dar cam atat. Sunt acele cateva mii de produse reduse, iar restul sunt la pret intreg. Poate uneori si usor marit. Ca deh, daca se poate, de ce nu.

Ca sa prinzi adevaratele reduceri de black friday trebuie sa fii pe faza. Ar cam trebui sa urmaresti afiliatii, cei care-ti prezinta care o sa fie produsele “la super pret”.

Apoi adaugi acele produse in cosul de cumparaturi, iti introduci datele. Aaa, foarte important. Te asiguri ca ai factura la internet platita, ca nu cumva in “ziua cea mare” sa-ti “taie netul”.

Cam asta e la noi in tara

Ar fi bine si sa citesti un Acatist in ziua respectiva, ca sa “mearga cat mai bine netul”.

In continuare astepti frumusel. Astepti sa se faca ora 07 sau 08 si sa inceapa “nebunia”. Eu acum ma refer la emag.

Si gata. Doar dai click sau buy. Si te rogi sa fii prins si tu ceva din pomana.

In rest, ce pot sa va mai recomand. Cautati din timp produsele pe care le doriti si asteptati. Tot timpul anului. Pentru ca reduceri sunt, nu doar de Black Friday.