Acest prezervativ inteligent ne-ar putea schimba viata?!

Datorita dispozitivelor inteligente care ne masoara pasii, ritmul cardiac, aflam mai usor cat de multa miscare facem zilnic. Cum ar fi daca ar exista un astfel de dispozitiv care sa ne masoare activitatea sexuala?

Cred ca noi, barbatii, am fi oarecum interesati, nu-i asa?!

Ce este mai exact acest prezervativ inteligent?

Se pare ca nici nu mai trebuie sa asteptam pentru acest produs. O companie din Marea Britanie a si lansat un fel de “FitBit” pentru organul reproducator masculin.

Acest prezervativ inteligent (care se numeste i.Con) este capabil sa retina mai multe informatii importante pentru “utilizatorul” sau.

Poate calcula cate calorii am ars intr-un act sexual, cat a durat acesta, ce fel de pozitii au fost practicate si alte informatii de acest gen.

Intr-o aplicatie vom regasi toate aceste date si ne putem da seama exact cat de activi sexual am fost in ultimul timp.

In plus, acest prezervativ inteligent reuseste sa detecteze bolile cu transmitere sexuala (nu am inteles exact cum e posibil asta).

Se potriveste oricarui tip de penis, asa ca nu vom fi discriminati din acest punct de vedere.

Cum ar fi daca …

Este foarte usor (ca si greutate), se pune peste prezervativul clasic, fiind rezistent la apa. Se incarca printr-un port USB la laptop, in circa o ora.

Nu stiu cat de practic va fi sau cat de “deschise” vor fi partenerele sexuale in legatura cu acest dispozitiv.

Pretul de achizitie este de circa 60 de lire.

Voi ce ziceti? Ati fi interesati de un astfel de dispozitiv inteligent? Sa fie oare acesta viitorul in ceea ce priveste protectia noastra in timpul actului sexual?

Daca stam sa ne gandim, pedometrele si dispozitivele de masurat pasii au schimbat in bine viata multor oameni. Pentru ca au devenit mai activi.

Exista sanse mari ca si i.Con sa ne schimbe viata sexuala in bine. Sa reusim sa fim mai activi.

sursa imaginii: https://bit.ly/2I3Rka3