Acoperirea urbana Orange a atins apogeul

Anul acesta Vodafone a implinit 20 de ani de cand furnizeaza servicii de telefonie mobila in tara noastra si a oferit diverse avantaje clientilor sai. Mai exact, a oferit in anumite zile de sarbatoare internet gratuit si a renuntat la taxele din roaming (atentie: in anumite conditii).

A venit si randul Orange sa “se laude” cu ce a reusit dupa 20 de ani de la lansarea pe piata din Romania. Prin comunicatul postat pe website-ul oficial (in data de 22 mai), acestia au anuntat ca au reusit sa aiba 100% acoperire la nivel urban. Ceea ce e WOW!

Am scris deja in acest articol experienta mea cu furnizorii de servicii de telecomunicatii din tara noastra. Cu toate ca am doar 2 ani si cateva luni de cand sunt client Orange, raman in continuare mai mult decat multumit de aceasta retea.

Din punctul meu de vedere au cea mai buna acoperire si cel mai bun serviciu de internet, iar pentru mine asta este foarte important.

Orange a primit certificarea “LCC International” pentru “cea mai buna retea din Romania, atat pentru serviciile de internet mobil, cat si pentru cele de voce, inclusiv apelurile 4G” pentru cel de-al treilea an, consecutiv.

In prezentarea lor puteti citi exact cat de mult au crescut cerintele clientilor si cat au evoluat ei; gasiti in rubrica de Comunicate.

In timp ce scriam despre reusita Orange, mi-am amintit de accidentul lui Sebastian Bourdais de la cursa Indy 500 (probabil pentru ca echipa de salvare era imbracata in portocaliu).

O sa postez videoclipul mai jos, accidentul incepe la secunda 23 (daca vreti sa urmariti doar acea parte):

Sebastian Bourdais era in etapa de calificari si trebuia sa obtina un timp cat mai bun. Intr-unul din tururi a lovit zidul lateral in timp ce rula cu 330km/h, o viteza pe care o mai avusese. A fost vorba de o eroare, care ii putea fi fatala.

La fel ca si in viata de zi cu zi, o mica greseala (a noastra sau a altora) poate face diferenta intre viata si moarte. Asta este probabil si una dintre cele mai mari frici pe care o am de cand sunt sofer.

In ultimii 2 ani frica mea a crescut pentru ca a inceput sa conduca si sotia si nu are experienta suficienta. Nu pentru ca e femeie, nu pentru ca ar gresi ea neaparat ceva, ci pentru ca uneori anticiparea sau instinctul sau soarta (daca vreti voi sa ii spuneti asa), pot fi factorii de decizie.

Cand conduceti incercati sa nu folositi telefonul din dotare, chiar daca acoperirea voastra Orange este foarte buna!

sursa imaginii: orange.ro