Afla cum iti poti pacali iOS-ul!

Ieri, 03 iunie, Everything ApplePro a postat un videoclip in care prezinta 12 “trucuri” pe care le poti pune in practica daca ai un telefon cu marul muscat pe spate.

Noul sistem de operare (10.3.2, 10.3.3) vine cu niste erori (buguri – sa le zicem asa). Daca stim cum sa profitam de ele putem sa ne hackuim telefonul si sa ne bucuram de noi imbunatatiri.

Ne sunt prezentate metode prin care putem beneficia de “scurtaturi”, de tipul: cum putem sterge in acelasi timp doua aplicatii sau cum putem face sa ne dispara temporar anumite aplicatii (in cazul in care iubita incearca sa va invadeze intimitatea).

Unele trucuri sunt disponibile doar pentru versiunile cu ecranul mare (Plus), in timp ce altele sunt doar pentru amuzament.

Pe mine m-a cucerit trucul, extrem de simplu, prin care putem sa beneficiem “gratuit” de spatiu de stocare suplimentar (ocupat inutil de unele fisiere).

Urmariti videoclipul de mai jos daca vreti sa ii impresionati pe cei din jur sau daca doar vreti sa va imbogatiti experienta de utilizator iOS.

Eu le-am incercat pe toate, care este preferatul vostru?

sursa imaginii: printscreen youtube