Afla cum poti calatori gratuit cu Uber!

Ti-ar placea sa calatoresti gratuit timp de o luna cu Uber? Daca raspunsul tau este DA (nu cred ca ar putea exista un alt raspuns), atunci trebuie sa intri pe website-ul lor (uber.com) si sa citesti regulamentul ofertei.

In cazul in care nu vrei sa mai dai un click, iti povestesc eu, pe scurt, care sunt “regulile” jocului.

Trebuie ca pana in data de 15 august, de Sfanta Maria, (adica mai sunt 13 zile complete), sa trimiti codul personal de invitatie catre 3 dintre prietenii tai care nu au folosit pana acum Uber.

Trimite codul promotional prietenilor tai

Acestia trebuie sa isi faca un cont nou si sa foloseasca codul trimis de tine. Amandoi veti avea de castigat din aceasta inregistrare.

Prietenul tau va primi o cursa gratuita (limita e de 15 lei) si tu la fel, dupa ce el a calatorit deja. Din 15 august si pana in 15 septembrie tu vei calatori gratuit folosind Uber daca trei dintre prietenii tai se inregistreaza in acest fel.

Este destul de simplu. Cu toate ca tu vei fi un fel de “reclama ambulanta” pentru Uber, vei fi recompensat calatorind gratuit timp de o luna.

Trei prieteni inregistrati folosind codul tau inseamna o luna gratuita cu Uber

Luna de calatorii gratuite este totusi limitata la 20 de calatorii, costul per calatorie fiind de maxim 15 lei. Cu toate acestea si cei 300 de lei merita efortul de a da un simplu “copy-paste”.

Codul personal de invitatie il vei afla intrand in aplicatie si accesand “Curse gratuite”.

Pana acum am avut putine experiente cu Uber, toate placute. Calatoriile pe care le-am avut cu Uber au fost spre aeroport si una spre un eveniment. Niciuna dintre acestea nu se poate compara cu cele avute cu deja celebrii taximetristi din capitala.

Masini curate, soferi politicosi, calatorie mai mult decat placuta si, probabil cel mai important aspect, fara celebrul bacsis si intreaga “tiganeala” din jurul lui.

Daca vreti sa aflati “pe propria piele” ce inseamna o experienta de tipul Uber, puteti sa o faceti oricand. Trebuie doar sa aveti bani pe card.

sursa imaginii: http://ubr.to/2u0igx9