Ai putea apasa butonul Play pentru trailer-ul vietii tale?

Daca ai putea sa urmaresti trailer-ul vietii tale, ai apasa Play? Sunt multe teorii prin care se demonstreaza ca daca ne-am cunoaste viitorul ar scadea speranta de viata.

Nu am mai fi motivati sa mergem mai departe. Stiind ce se va intampla, nu iti mai doresti sa treci prin acele momente.

Si totusi, cunoscand toate acestea, consider ca foarte multa lume ar apasa butonul de Play. S-ar declansa acea “sete” nebuna de cunoastere.

Pana si filmele cu magicieni, vrajitori, ghicitori si asa mai departe au reusit sa isi atraga milioane de fani in intreaga lume.

Filmul vietii noastre poate fi fascinant. Alegi sa il urmaresti sau traiesti?

Pentru ca exista acest mister care cu toate ca ne sperie, ne atrage.

Sunt zile in care iti doresti sa stii daca merita sa te mai ridici din pat. Zile in care ai nevoie de o motivatie puternica pentru a-ti continua traiul.

Am si eu si aveti si voi astfel de momente. Sunt foarte greu de depasit, cu toate acestea doar voi puteti sa treceti peste.

Poate sa va fie de ajutor un sfat, sugestie sau poate chiar un prieten, membru al familiei. Dar cel mai mult va veti ajuta voi.

Trailer-ul vietii ar trebui sa fie ceva ce ne motiveaza

Trebuie sa iti gasesti motivatia si puterea in tine. Gandirea este cea care ne “salveaza” sau “ingroapa” in anumite situatii critice.

Antrenati-va mintea sa gandeasca pozitiv, sa aleaga cele mai bune solutii atunci cand totul pare imposibil.

Nu va fi usor, poate nici greu. Nimeni nu stie cum sa va ajute in acest sens, pentru ca modul in care fiecare individ functioneaza este unic.

Sa iti cunosti viitorul nu mai inseamna sa traiesti, ci doar sa mimezi. Alegeti tot timpul sa traiti in prezent si restul se va rezolva de la sine.