Aleg iPhone 7 Plus

Imi place Marea Britanie. Ma bucura si faptul ca a scazut lira, imi place si faptul ca de fiecare data cand am venit aici a fost vreme frumoasa (per total). Imi place stilul lor de viata, relaxarea si “mi-se-rupismul” de care dau dovada.

In ultima mea vacanta de 3 zile din Londra am avut o “revelatie”: o sa-mi iau iPhone 7 plus, atunci cand o sa fie cazul. Am intrat intr-un Apple Store si am tot incercat noul iPhone, dar am realizat ca eu deja nu mai sunt multumit de ecranul pe care il am, e prea mic.

Ma dor ochii cand stau prea mult concentrat la ecranul telefonului si as avea nevoie de ceva mai mare. Foarte multe persoane afirma ca iPhone 7 plus e prea mare pentru tinut in mana, nu e si cazul meu. Se potriveste perfect.

Cu toate ca am si tableta, parca nu-mi vine tot timpul sa o folosesc. Deci, dupa 3 zile de mini-vacanta, am realizat ca vreau “plusul”, e ceva si asta, nu?

Despre londonezi ce pot sa va zic, sunt asa cum ii stiti si voi. Au bani, conduc masini scumpe si se cred cei mai “inteligenti”. Despre romanii care traiesc aici ce sa va mai zic, e plin de ei peste tot. Unii muncesc cinstit, altii fac ce stiu ei mai bine: rusine Romaniei!

sursa imaginii