alunecari controlate

Personal, nu cunosc nici un baiat care sa nu fie pasionat de masini, in mod special de cele puternice ale caror motoare parca “torc” de sub capota. Pentru noi, baietii sau barbatii, masinile reprezinta o afirmare a puterii, a suprematiei. De foarte multe ori cele mai bune si durabile prietenii incep cu o discutie ampla despre o anumita masina sau despre masini in general. De fiecare data cand avem ocazia rasfoim, fascinati, o revista de profil sau navigam ore in sir pe diferite site-uri, uneori chiar configurandu-ne masina visurilor noastre.

Cu siguranta multi dintre noi ne-am aventurat online in curse demne de Formula 1, ne-am configurat masini puternice si am finalizat curse nebunesti ocupand pozitii fruntase. Multumita internetului avem sansa de a ne aventura zilnic in curse noi, care de care mai nebunesti, curse mai dificile sau mai usoare, mai exotice sau mai urbane, in functie de preferinte. Insa nu multe dintre ele ne ofera si sansa de a realiza drifturi, acele alunecari controlate care fac diferenta dintre un incepator si un avansat.

Daca tot a venit zapada si cu siguranta vom vedea in acest sezon rece cel putin un drift (nedorit si necontrolat) in trafic, eu va recomand jocuri cu drifturi. Puteti sa exersati oricat de mult doriti pana cand realizati alunecarea perfecta, dar puteti si sa schimbati jocul in cazul in care nu va convine masina sau traseul.

De fiecare data pentru a realiza un drift cat mai bun trebuie sa aveti viteza, sa franati si sa controlati deplasarea masinii, astfel incat aceasta sa nu se roteasca sau sa loveasca obstacolele din jur. Chiar si un sofer cu experienta poate intampina dificultati atunci cand incearca sa realizeze drifturi, deoarece trebuie mult antrenament, precizie si rabdare. Voi cat de buni sunteti in acest domeniu si cat de multe drifturi succesive puteti realiza?