Am fost la Ad Astra: un film prea lung pentru gustul meu!

In weekend am reusit sa ajung la “Ad Astra”, nota imdb 7, metascore 80. Nu stiu exact daca sa va recomand sau nu acest film.

Nu pot spune ca este ceva gresit in productie, in poveste sau in jocul actorilor. Chiar nu pot sa va ofer un motiv concret pentru care nu am iesit fericit (sau macar placut impresionat) din sala de cinema.

Il vazusera inainte cativa prieteni si au zis ca e un film bun, dar prea lung. Cam asta era parerea generala, un film prea lung.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, parca m-am uitat la un documentar in care Brad Pitt era in rolul principal. Si nu am ce sa ii reprosez, a jucat bine.

Peisajele sunt foarte bine create, tot filmul esti placut surprins vizual de planete, cosmos, spatiu, acel univers necunoscut noua inca.

Un film care promitea multe, pentru mine.

Din punctul asta de vedere pot sa va recomand sa vedeti filmul. Povestea este si ea destul de interesanta.

Fiul merge in cautarea tatalui in spatiu. Tatal care fusese un pioner in ceea ce priveste descoperirea universului, dar in acelasi timp tatal care-si abandonase fiul.

Exista poveste, exista interpretare buna a actorilor, exista cadre perfect luate. Dar te plictiseste. Nu se intampla aproape nimic sa te scoata din monotonie.

Poate cateva scene ar avea rolul acesta, dar parca si alea sunt prea lente. Intregul film e ca si cum ai pluti intr-o camera fara gravitatie. Asta e parerea mea si eu sunt consumator de filme.

Prima data cand patesc asta intr-o sala de cinema …

Probabil si asteptarile mele au fost prea mari si acesta este si motivul pentru care am ramas usor dezamagit.

Este posibil si sa nu fi inteles eu viziunea si ceea ce a incercat sa creeze James Gray.

In alta ordine de idei, este prima data cand intr-o sala de cinema pun un alt film decat ceea ce trebuie.

Incepuse filmul cu Gerard Butler “Angel has fallen” si dupa cateva cadre toata sala de cinema incepuse sa chicoteasca. Intr-un final am avut norocul ca au schimbat filmul.

Partea amuzanta este ca la sfarsit multi din sala glumeau ca mai bine lasau primul film. Cumva si ei dezamagiti. Am avut noi prea multe asteptari?!