Am vazut Logan si Kong: Skull Island

Miercurea e zi de film, daca nu intervine ceva. Si pentru ca e Orange Film in Mall Baneasa, incerc sa aleg de fiecare data filme pe care nu vreau sa le urmaresc acasa.

Saptamana trecuta am vazut “Kong: Skull Island”, un film in regia lui Jordan Vogt-Roberts care a adunat multi actori “cu greutate”, cum ar fi: Samuel L. Jackson, Tom Hiddleston, Brie Larson, John Reilly, John Ortiz, John Goodman.

Din punct de vedere al povestii, are “suflet”. Nu te plictiseste nici actiunea, umorul este si el prezent, iar efectele speciale sunt bine realizate. Despre actori nu prea are cine ce sa le reproseze, la cat sunt de “experimentati” ar fi fost culmea sa joace prost.

Daca va plac astfel de filme de actiune, atunci mergeti sa il cunoasteti pe Kong pentru ca o sa-l mai vedeti cu siguranta luptandu-se cu alti monstri puternici, poate chiar si cu Godzilla.

Aseara am fost la “Logan”, un film pe care incerc sa il vad de zile bune dar fie nu am putut, fie am pierdut rezervarile. In cazul in care sunteti fanul seriei, stiti deja ca asta era filmul care avea sa incheie rolul lui Hugh Jackman, cel de Wolverine, dupa 17 ani era si cazul.

Tipul s-o fi saturat sa-si puna in pericol viata doar de dragul fanilor. Are cancer de piele iar ca sa arate atat de bine pentru roluri a fost nevoit sa faca multe din categoria “asa nu!”.

Alaturi de Hugh Jackman il regasim pe Patrick Stewart in rolul lui Charles sau Profesorul X ( avier ), care ajunge si el sa-si incheie misiunea alaturi de Hugh. El ar putea totusi sa reapara in seriile care vor mai fi filmate in trecut, pentru ca actiunea din Logan se petrece in 2029 ( parca asa era ).

Cu toate ca multi au iesit din sala, cu toate ca in online majoritatea au fost dezamagiti, eu consider ca a fost un film bunicel.

Au fost pe ici-colo cateva greseli, cum ar fi faptul ca masinile puteau fi si ele fi putin mai “futuriste”. Pana la urma trebuie sa apreciem ce au incercat sa faca prin acest film, sa apreciem faptul ca Logan a murit intr-un fel “nobil”.

Sa nu uitam totusi cum a inceput totul, ceva ce multi dintre “critici” au uitat. Sa nu uitam care a fost scopul pentru care Wolverine a fost creat.

Un film bun, daca scapati de ideile preconcepute raspandite deja in online si daca ganditi putin atunci cand mergeti la un film.

Vizionare placuta!

sursa imaginii: hdwallpapers.in