Apple a retras din App Store aplicatia Dash creata de un roman

Pana acum cateva zile, daca intrai in App Store gaseai aplicatia Dash. Aceasta a fost conceputa de un roman, pe numele lui de Bogdan Popescu.

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu cand aud ca un roman face ceva inteligent, ma simt bine. As putea spune ca sunt chiar mandru.

Doar cu astfel de oameni vom reusi sa mai schimbam imaginea urata pe care tara noastra a “castigat-o” de-a lungul anilor. Tot datorita unor romani, mai bine scris, din cauza lor.

Asadar, sa revenim la romanul nostru talentat care a creat o aplicatie pentru sistemele iOS si OS.  Aceasta aplicatie permite programatorilor, pentru ca ei erau cei targhetati, sa gaseasca si sa foloseasca fragmente de coduri pe care le utilizau de obicei. Deci, le usura munca.

Din pacate Apple a retras aceasta aplicatie pe motiv ca ar avea prea multe recenzii favorabile si ca cel care a creat-o ar fi in spatele acestor opinii pozitive.

Bogdan Popescu, fondatorul aplicatiei, sustine ca nu a intervenit in niciun fel, si isi doreste sa distribuie gratuit aplicatia tocmai pentru a-si dovedi buna credinta.

Nu stiu ce sa cred. Noi, romanii, tindem sa ne apreciem putin mai mult munca. Cu toate astea de aici si pana la a retrage o  aplicatie din App Store e cale lunga. Inca nu stiu care e motivul real al retragerii aplicatiei Dash.

sursa imaginii