Apple isi respecta clientii!

Eram curios daca, atunci cand ati vazut pentru prima data o pereche de casti marca Apple (AirPods sau EarPods), ati avut un deja-vu?

Jonathan (Jony) Ive este un designer renumit (din Marea Britanie) si vicepresedintele departamentului de design al Apple Inc. Acesta lucreaza de circa 25 de ani (din 1992 oficial) pentru Apple, iar prin “mainile” lui au trecut multe dintre faimoasele dispozitive pe care le folosim cu atata placere zi de zi.

Design-ul castilor Apple a fost inspirat de seria Star Wars

La nivel mondial, design-ul castilor AirPods si EarPods a fost foarte apreciat, fascinand prin simplitate, eleganta si unicitate.

Conform declaratiei lui Jony Ive, design-ul acestor casti a fost inspirat de catre soldatii Stormtroopers din celebra serie “Star Wars”. Se pare ca pana si angajatii companiei Apple au ramas profund impresionati de catre seria SF a lui George Lucas.

Daca tot am “discutat” despre casti si cel mai important, despre castile lansate de catre Apple, haideti sa aflam cu ce ne mai surprinde giganta companie din Cupertino.

Cochlear Ltd este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori de aparate auditive din lume. In colaborare cu Apple, acestia au anuntat lansarea unui aparat auditiv care va fi capabil sa “comunice” cu telefonul inteligent.

Chiar si persoanele cu dizabilitati auditive vor putea folosi iPhone-ul

Printr-un implant si cu ajutorul unui aparat extern plasat in ureche, vor putea fi preluate sunetele emise de iPhone, iPad, iPod.

O aplicatie special creata pentru iOS va fi cea care va permite persoanelor care au probleme cu auzul (chiar si cele care au functia auditiva pierduta aproape complet) sa isi traiasca viata aproape normal. Acestia vor putea initia apeluri telefonice, vor putea asculta muzica, vor beneficia de tot ceea ce le ofera smartphone-ul.

In prezent, acest dispozitiv ar fi cel mai avansat care exista pentru persoanele cu dizabilitati, Apple dovedind inca o data ca este orientata spre schimbarea in bine a vietii clientilor sai.

sursa imaginii: http://bit.ly/2w0IVdU