Apple ne tine in suspans!

La nivel global sunt milioane de fani ai companiei Apple, milioane de utilizatori multumiti care asteapta cu nerabdare fiecare lansare a acestei companii. Chiar daca numerosi concurenti au incercat sa “detroneze” suprematia acestei companii, Apple inca reuseste sa ramana “number one”. Conform numeroaselor zvonuri aparute in ultima perioada de timp, noul iPhone va reusi sa surprinda in mod placut fiecare utilizator, iar lansarea va fi in viitorul apropiat (probabil chiar luna viitoare – iunie).

Cate dintre zvonurile lansate pana in prezent se vor si regasi implementate in urmatorul iPhone ramane sa aflam doar la final, insa pana atunci o sa va impartasesc cateva dintre modificarile speculate. Se pare ca noul telefon inteligent al celor de la Apple va fi disponibil in mai multe variante de culori (alb, negru, albastru, verde, portocaliu si galben).

De asemenea vor fi disponibile si mai multe dimensiuni ale display-ului acestuia, ecranul ar putea fi Super HD, camera de 13 megapixeli, iar functia de incarcare wireless va fi activa. Probabil cel mai important aspect (cel putin pentru romanasii nostri) este acela ca va exista si o versiune mai ieftina a telefonului, insa carcasa acestuia nu va mai fi din aluminiu ci din plastic. Chiar daca noul Iphone nu va fi foarte diferit de ceea ce exista in momentul acesta pe piata telefoanelor inteligente, eu astept cu nerabdare produsul final! Voi?