Armele nucleare sunt viitorul, dar folosite noi vom fi trecutul!

In zilele noastre un razboi va fi mult mai scurt. De cand armele nucleare au devenit “la ordinea zilei”, siguranta noastra este pusa sub semnul intrebarii.

In cazul in care o astfel de arma nucleara ajunge pe plaiuri mioritice, cu siguranta la noi in capitala, in doar cateva secunde putem muri cu totii. Fie in momentul impactului, fie dupa, ca si efect al undelor si radiatilor.

Armele nucleare provoaca distrugeri in masa!

Daca vreti sa vedeti ce impact are o bomba cu hidrogen sau una cu focos termonuclear, atunci puteti accesa un simulator online. Outrider Simulator este cel care ne permite sa fim noi cei care detoneaza astfel de arme nucleare.

Aceasta aplicatie este special conceputa pentru a ne informa despre armele nucleare existente. In acelasi timp se incearca “educarea” populatiei in legatura cu pericolul folosirii lor. Sa fim seriosi, cu ce ne ajuta pe noi, nu pot sa inteleg acum.

Cred ca ar fi ceva mai de folos o aplicatie care sa ne invete ce ar trebui sa facem in cazul in care ne numaram printre supravietuitorii unei astfel de bombe. Mai exact, cum am putea sa ne marim sansele sa supravietuim.

Consecintele unui razboi pot fi …

Printre tarile “dotate” cu astfel de arme se numara SUA, Rusia, China, Coreea de Nord, India, Franta, UK, Israel, Pakistan. Si dupa cum putem observa, liderii care au acces la “butonul rosu” nu sunt tocmai printrei cei mai “lucizi”, uneori. Este suficient ca un singur buton sa fie apasat si se va dezlantui haosul.

In celelalte Doua Razboaie Mondiale tara noastra a fost prinsa la mijloc. Nu a fost usor sa ne revenim, dupa ce razboaiele au incetat. Cum ne vom mai putea reveni daca doar o singura bomba nucleara ajunge aici?!

Noi nu am putut “supravietui” unui banal incendiu in Colectiv.

sursa imaginii: https://bit.ly/2r27fLb