Astazi este despre Apple si a noastra relatie de lunga durata

Stii momentul ala cand ti se defecteaza telefonul (da la Apple) si primesti in perioada inlocuirii un model de la Samsung (no name)?

In cazul in care nu ati experimentat aceasta situatie, va spun ca nu este una tocmai placuta.

Pentru ca nu mi-am mai “laudat” de mult timp preferatii, astazi o sa fie despre Apple.

Despre relatia mea cu Apple

Sunt utilizator iPhone inca de la primele generatii. Primul smartphone pe care l-am avut a fost iPhone 4, care in acea perioada a fost wow. Altceva.

Satul de Simbian si alte sisteme de operare folosite, am fost cucerit de iOs inca din primele clipe.
Simplu, curat, eficient, intuitiv.

O data la doi ani imi prelungesc abonamentul si imi achizitionez modelul aparut in acel an. Este varianta cea mai buna pentru mine, din punct de vedere financiar.

In plus, nu ajung sa dau cu telefonul de pereti pentru ca nu se mai “misca” asa cum imi doresc. Sau cel putin nu dau de multe ori.

Simplu si eficient

Cu toate ca nici modelele celor de la iPhone nu mai sunt ceea ce au fost. Este normal acest lucru. Stabilitatea, calitatea, rapiditatea, performanta, sunt greu de mentinut la cote inalte.

Sa revin. Cu toate ca mai sunt multe de imbunatatit, nu se compara (din punctul meu de vedere) cu Android-ul. Acum ma refer strict la Samsung, pentru ca restul nu prea merita mentionate.

Daca ai folosit chiar si doar pentru o zi un iOs, dupa ce esti utilizator de Android, iti zici: “de ce m-am chinuit atatia ani?”.

In prezent Apple creaza si telefoane accesibile financiar (nu mai e doar “de lux”), iar Samsung are un competitor pe acest segment.

Din ce in ce mai multi utilizatori de Android cad in “mirajul” unui telefon mai simplu. Pentru ca pana la urma, asa este iOs-ul. Intuitiv, simplu, sigur!

sursa imaginii: https://bit.ly/2KD7Mw4