Avengers: Endgame un film si o experienta de viata

Am fost aseara la Avengers: Endgame. Am ras, am plans, am realizat cat de importanta e viata si ca tot timpul trebuie sa incerci sa fii cea mai buna versiune a ta.

Exact ceea ce ar trebui sa simta un adevarat crestin in ziua de Paste, nu-i asa?! Doar ca toate astea nu au avut legatura cu credinta sau cu religia, ci un un film cu supereroi.

Cred ca fiecare om trebuie sa fie bun. Cu el, cu cei din jur, cu mediul inconjurator, cu animalele si asa mai departe. Nu conteaza in ceea ce crezi, ci ceea ce faci.

Faptul ca stai ore-n sir ca sa pupi moaste sau ca mergi Duminica la biserica nu te face un om mai bun.

Avengers: Endgame si o experienta ciudata

In timp ce asteptam sa inceapa filmul stateam cu M. si povesteam. Dintr-o data un tip care trece pe acolo incepe sa tipe in gura mare ceva despre “virusi”, “rapperi”, “ca ma bate”, mai multe jigniri.

Ca sa intelegeti imaginea de ansamblu: eu port masca in public. Pentru ca tratamentul pe care il fac, pentru boala pe care o am, necesita acest lucru.

O simpla raceala pentru voi mie-mi poate fi fatala. Si pentru ca nu as vrea sa mor ca prostul, incerc sa ma protejez. Pe cat posibil.

Pentru ca nu e nimic 100% sigur pentru mine si pentru ca si asa ma expun la riscuri. Dar nu pot sta inchis in casa sau sa circul intr-o bula. Asa ca incerc, pe cat posibil, sa minimizez riscurile.

Trebuie sa-ti cunosti limitele si poate sa le depasesti

Si acea persoana, probabil in stare de ebrietate, a fost la biserica. A fost la Inviere, este un bun crestin, sunt convins de asta.

Nu ca mine, un rapper care poarta masca doar ca sa fie in ton cu … nu stiu cu ce. Pana ieri nu stiam ca e la moda sa porti masca.

Suntem rezultatul educatiei si a exemplelor pe care le vedem in jur. Cu toate astea, putem evolua, nu avem scuze.

Depinde doar de noi sa fim cea mai buna versiune a noastra! Mergeti neaparat la Avengers: Endgame!