“Avengers: Infinity War” pentru mine este filmul anului, pana acum!

Pentru ca in urma cu trei saptamani am fost baiat cuminte si mi-am facut rezervare, aseara am reusit sa ajung la “Avengers: Infinity War”. Nota de pe imdb este de 9.2 si nu pot sa zic decat ca ar merita si mai mult.

Nu sunt un critic si nici un fan inrait al universului Marvel sau a filmelor cu supereroi. Imi plac, le apreciez, le critic uneori. Despre Avengers nu pot sa zic decat ca va fi probabil filmul anului. Stiu ca asta am scris si despre Black Panther (puteti citi aici parerea mea), dar chiar merita.

Avengers la fel de bun, daca nu chiar mai bun, decat Black Panther

O comparatie intre cele doua filme nu ar fi corecta, pentru ca in Avengers sunt toti supereroii. Asa ca, va sugerez sa mergeti la amandoua si sa va bucurati de ele, pentru ca sunt WOW.

Pe scurt, povestea acestui film. Puteti citi linistiti pentru ca nu o sa va dau niciun fel de informatii despre film.

Cei mai puternici aparatori ai Pamantului, Razbunatorii, alaturi de aliatii lor, vor invata sa-si uneasca puterile si sa lupte impotriva unui puternic inamic, Thanos.

Acesta este intr-o misiune de a gasi cele 6 Pietre ale Infinitului, a caror putere cumulata il va transforma intr-un fel de Dumnezeu al Universului.

Daca reuseste sau nu, aflati doar urmarind filmul. Am fost la Baneasa in sala Ultra, cea cu efectele si mi-a placut intreaga experienta.

Merita vazut!

Pana si cei din sala parca au fost mai civilizati decat de obicei. Asta cred ca este avantajul cand mergi la avanpremiera unui film. Se “triaza” oarecum din cei care n-ar avea ce cauta in sala si care-ti strica de cele mai multe ori, din pacate, intreaga experienta.

Povestea, efectele vizuale, legaturile dintre personaje, sentimentul de “Nu se poate” atunci cand iesi din sala de cinema. Totul merita inca din prima secunda.

Pentru mine, cea mai frumoasa parte este ca finalul continua sau mai bine zis termina inceputul.

Stiu ca pare ca nu are logica ce scriu, dar o sa va dati seama dupa ce urmariti “Avengers: Infinity War”.

sursa imaginii: https://bit.ly/2Fi9mQf