Bai Freshhome

Lucrurile nu stau deloc pe loc, chiar din contra, evoluaeaza de la o zi la alta asa ca si amenajarile interioare se raspandesc din ce in ce mai mult cu stiluri tot mai noi si mai moderne. In acest articol vreau sa vorbesc despre amenajarea bailor care au prins cea mai mare amploare si in Romania.

La inceput baile se faceau in stil comunist, mici si inghesuite, unde sa nu poti face mare lucru, decat un simplu dus, o chiuveta si un WC iti erau de ajuns.

Cu timpul, pentru unii dintre noi, camera numita baie a ajuns sa fie chiar si un loc de relaxare mai ales pentru femei, doar ca trebuie sa fim realisti, intre patru pereti albi, gresie alba cu placi mici si marunte, faianta la fel, ca asa se punea pe vremuri, si cu o mini cada imbracata si ea in faianta alba, parca nu-ti mai vine sa te relaxezi.

Cei care locuiesc la casa sau isi construiesc una, au inceput sa puna accent pe baie, i-au acordat un spatiu mai mare, placile ceramice au inceput sa fie de toate culorile si cu tot felul de decoratiuni, au aparut oglinzile mari si tot mai mutle corpuri de mobila pretabile pentru baie.

In ziua de azi, proiectele de arhitectura s-au raspandit tot mai mult si in casele din ziua de azi se construiesc bai si mai moderne cu accesorii pe masura.

De exemplu, daca pana acum erai obisnuit cu o cada lipita de unul din pereti, acum cazile de baie moderna se aseaza in mijlocul camerei, sunt la moda cazile produse din lemn, chiuvetele moderne se fabrica din sticla iar pe langa ca au un design mai placut sunt si mai usoare, iar placile ceramice de pe pereti incep sa dispara.

Mai multe idei cat si sfaturi puteti gasi pe site-ul dedicat pentru amenajari interioare.