Bancuri

De foarte multe ori tindem sa lasam problemele cotidiene sa ne copleseasca, uitam ca exista o modalitate foarte simpla de a inlatura tot ceea ce este negativ in viata noastra si de a ne face ziua mai frumoasa. Daca va intrebati care este acea modalitate simpla care poate transforma o zi mohorata intr-una senina, atunci trebuie sa stiti ca bancurile sunt raspunsul mult dorit.

Fiecare grup de prieteni are cel putin o persoana glumeata, acea persoana care reuseste sa destinda atmosfera in orice situatie, acea persoana care spune o multime de bancuri si care face multe traznai. Asadar, daca studiem acea persoana, acel “clown” al grupului, vom observa ca aceasta este foarte fericita, aceasta va stii intotdeauna sa vada partea plina a paharului si sa infrunte cu “zambetul pe buze” fiecare situatie dificila.

Cu totii ne dorim sa fim fericiti, insa de cele mai multe ori uitam ca depinde doar de noi sa atingem aceasta stare de multumire sufleteasca deplina. Este foarte usor sa facem ceea ce ne place, trebuie doar sa ne gandim mai des la ceea ce ne dorim.

Daca te-ai saturat de aceste zile mohorate poti foarte usor sa te binedispui citind sau ascultand bancurile preferate, atat singur, cat si alaturi de cei dragi.