Becuri cu led

Am observat ca multe reprezentante ale sexului frumos si “galagios” sunt speriate de intuneric. Rar intalnesti o femeie care sa zica ca ea se relaxeaza doar atunci cand e intuneric complet in camera. Adevarul este ca atunci cand stai in bezna iti pierzi complet simtul orientarii, iar femeile adora sa fie “orientate”. Prietena mea nu face exceptie de la aceasta “regula”, din aceasta cauza intunericul deplin devine cosmarul ei chiar si atunci cand nu doarme. Doamne fereste sa dormim intr-o camera care are jaluzele care nu permit deloc intrarea luminii naturale a lunii.

Tinand cont de aceste aspecte si de faptul ca eu nu suport sa dorm cu becul aprins, de-a lungul anilor am fost nevoiti sa gasim solutii “salvatoare” care sa ne garanteze un somn odihnitor. La inceput am optat pentru veioze de mici dimensiuni acoperite cu diverse cartoane inchise la culoare, apoi in timp am descoperit becuri led, simple si eficiente. Exista multe tipuri de astfel de becuri, de diferite forme si dimensiuni, avand culori care se potrivesc oricarui tip de locuinta.

Cele mai interesante sunt cele sub forma de tub, seamana cu instalatiile de craciun, doar ca nu au ingerasi sau braduleti pe ele. Acestea amintesc de frumoasele sarbatori de iarna si pot fi mutate cu usurinta in functie de zona dorita. Am achizitionat si diferite becuri led colorate, fiecare dintre acestea reusesc sa creeze o atmosfera romantica sau sexy in dormitorul nostru, din acest motiv de multe ori schimbam becurile pentru a crea starea dorita. Poate parea putin deplasat sa dormi cu becul aprins in timpul noptii, insa dragostea cere sacrificii iar cand gasesti solutia corecta acestea nici nu sunt chiar asa de mari. Voi ce sacrificii ati facut sau faceti pentru persoana iubita, indiferent ca aceasta va este sora, frate, iubita, iubit, sotie, sot sau copil?