Bulbasaur Pokemon

Saptamana trecuta impartaseam cu voi cateva amintiri despre Pokemon, iar in acest articol va aminteam de importanta imprimarii 3D in procesul de evolutie al societatii in care traim.

Astazi am descoperit Bulbasaur Pokemon, un Pokemon din plastic care este special conceput pentru a fi un fel de “ghiveci” pentru plante.

bulbasaur pokemon

PrintAWorld este compania din New York, SUA, care ne pune la dispozitie posibilitatea de a imprima aproape orice ne trece prin cap, iar acesti Pokemoni se gasesc deja spre vanzare si ii putem achizitiona la o suma relativ mica (pe Etsy preturile incep de la 17 dolari).

Puteti sa alegeti diferite marimi si culori, materialul folosit este durabil (acelasi cu cel al pieselor Lego, plastic ABS), se comporta extrem de bine in razele puternice ale soarelui si il puteti folosi atat la birou, cat si acasa (are un aspect deosebit de elegant).

bulbasaur pokemon culori

In ceea ce priveste plantele pe care le puteti creste in Bulbasaur Pokemon sunt amintite: Aloe Vera, Cactus, Echeveria si orice alta planta care se incadreaza in dimensiunea aleasa pentru ghiveci.

bulbasaur pokemon spate

Un cadou cel putin interesant, un cadou care cu siguranta isi va gasi multi “adepti” la nivel mondial. Voi ce parere aveti?