Cadoul ideal pentru iubita!

Mai sunt doar doua ore in care putem sarbatori sexul frumos. Mai putin de doua ore in care femeile dragi noua vor fi rasfatate si iubite asa cum trebuie!

Daca nu ati cumparat pana acum nimic pentru femeia de langa voi, am gasit un cadou pentru ea!

Imi cer scuze pentru postarea tarzie, dar doar acum am descoperit si eu aceasta “minunatie” de cadou. Nu va mai tin in suspans si o sa postez un printscreen cu cadoul perfect:

suport genunchi

Daca aveti disponibila suma de 100 lei, puteti sa ii cumparati femeii dragi de langa voi un suport pentru genunchi. In felul acesta nu isi va mai solicita articulatiile, incheieturile de fiecare data cand practica activitatile preferate.

Stiu ca este o ora tarzie, dar imaginatia voastra este prea dezvoltata. Activitatile preferate de ea, nu de voi!

Asadar, iubita va putea practica gradinaritul, dragii mei. Poate chiar si spalatul pe jos cu o laveta sau orice activitate care necesita statul in genunchi.

Il puteti folosi si voi in unele situatii. Cum ar fi atunci cand trebuie sa schimbati o roata sau sa o ajutati pe sotie la gradinarit.

Acest cadou se poate transforma in unul care nu va fi util doar femeii, ci si barbatului. Poate fi chiar cea mai buna achizitie pentru viata de cuplu, de ce nu!

Ce ziceti? Nu-i asa ca am gasit cadoul ideal? Sunati-va si tatal! Cu siguranta ii va face un cadou de neuitat mamei voastre!

sursa imaginii: http://bit.ly/2lZNL5p