Cainele este un animal de companie care are nevoie de noi!

Un animal de companie iti schimba viata. Scriu asta in timp ce cainele viseaza dormind cu capul sprijinit de piciorul meu.

Trebuie insa sa intelegeti ca un caine sau orice alt animal de companie presupune un angajament.

Voi scrie astazi despre caine, pentru ca experienta mea este alaturi de acest animal de companie. Dar regulile sau principiile se aplica pentru orice alt animal de companie aveti.

Daca iubiti animalele, trebuie sa stiti ca intre a va juca cu ele si a le creste este o diferenta uriasa. Incercati sa va documentati bine despre tot ce presupune cresterea unui caine.

Cainele presupune implicare

Daca sunteti bine informati si stiti exact ce va urma in urmatorii 10+ ani, atunci nu o sa aveti probleme.

Cainele a aparut in viata noastra fara sa fim pregatiti, fara sa stim efectiv in ce stil de viata intram. Cu toate ca ne-a fost foarte greu si facem sacrificii constant, nu am schimba cu nimic fericirea pe care ne-o ofera.

Am crescut amandoi in curte cu animale de companie, insa nu se compara asta cu a creste propriul caine. Este o diferenta colosala.

Tu esti cel responsabil cu ceea ce mananca, ceea ce face, tot ce inseamna viata lui. Va depinde 100% de tine si tu ii vei decide viitorul: fericit sau nu!

Alege sa faci ceea ce este corect!

Te pot astepta nopti nedormite in primul lui an de viata. Multe vizite la doctor, multi bani cheltuiti. Stres ca nu te va asculta, nervi ca iti distruge casa.

Dar cu rabdare, perseverenta, implicare si multa dragoste vei reusi.

Un caine presupune sa fii zilnic acolo pentru el. Sa-i oferi din timpul tau. Nu-ti va cere nimic scump, doar timp si iubire.

Iar el isi va trai toata viata incercand sa te faca fericit. Asta este tot interesul lui!