Cand scapi telefonul din mana ti se deruleaza viata prin fata ochilor

Ce faci atunci cand scapi telefonul din mana? Cu siguranta este unul din cele mai nefericite incidente din viata.

Mai ales atunci cand telefonul costa cat o masina functionala. Una cu multi kilometri si posibil si ceva mai “batrana”, dar tot o masina functionala.

In intreaga lume, majoritatea “defectiunilor” telefoanelor inteligente sunt tocmai in zona ecranelor sparte. De cate ori nu ne scapa din mana, aluneca din buzunar sau poseta?! De mult prea multe ori.

La un moment dat, in viata, cu totii am avut un telefon care a avut ecranul fisurat si poate chiar spart. Chiar daca a mai functionat dupa nefericitul incident.

Accidentele exista si nu ocolesc pe nimeni

Cert este ca ziua in care patesti asa ceva este una din cele mai nefericite. Si nu doresc nimanui sa experimenteze asa ceva.

Tocmai din acest motiv va recomand sa va protejati telefonul. O husa, o folie de protectie a ecranului, pot sa va fie de un real ajutor.

Cu siguranta conteaza cum il scapati, de la ce inaltime si pe ce fel de suprafata. Pentru ca in anumite situatii nici cea mai rezistenta husa nu il mai poate salva.

Dar, daca ai o sansa, atunci faptul ca ai avut o husa va face diferenta.

Alege sa iti protejezi telefonul si dispozitivele inteligente

Scriu asta pentru ca ma aflu in situatia in care trebuie sa repar Apple Watch 3 cu ecran fisurat. Si ghici ce, ecranele nu se schimba. O mica fisura costa cat ceasul cumparat nou.

M. a innebunit cand a auzit ce a costat-o mica ei aventura. O neatentie de cateva secunde si un moft sa nu mai poarte husa la ceas. Pe motiv ca arata mult mai bine fara husa.

Asa este, cu siguranta. Orice telefon arata mult mai bine fara husa, la fel si ceasurile. Trebuie doar sa stii ca esti dispus sa platesti reparatiile, in cazul in care ce e mai rau se intampla.

Iar ghinionul sau neatentia nu ocoleste pe nimeni, la un moment dat in viata e posibil sa regreti ca ai ales sa arate mai bine.