Cand suntem bolnavi cautam orice. Cat de bine este asta?!

Cautarea tratamentelor in mediul online nu este solutia ideala. Dar atunci cand suntem bolnavi, incercam sa aflam cat mai multe.

Mai ales daca boala noastra ne poate pune viata in pericol.

Pentru ca stim deja ca din cauza cancerului mor zilnic mult prea multe persoane la nivel mondial, imi place sa citesc toate studiile care ne-ar oferi “sperante”.

Iar astazi vreau sa impartasesc cu voi ceva ce am citit recent despre manoza. Acesta este un tip de zahar care este gasit in merisoare, afine rosii.

Spre deosebire de glucoza, manoza nu este “agreata” de tumori. Si astfel s-ar reusi o stopare a dezvoltarii tumorilor si o crestere a sperantei de viata.

Ceva ce pare a fi o solutie pentru stoparea dezvoltarii tumorilor!

In prezent studiile au fost facute doar pe soareci. In cazul tumorilor pulmonare, pancreatice sau ale pielii au obtinut rezultate bune. Fara sa fie implicate si efecte secundare.

Trebuie insa sa fie facute teste si pe oameni si apoi sa se determine care e concentratia ideala, dar si cum afecteaza in timp corpul. Daca afecteaza si in mod negativ.

Pentru ca nu doar tumorile au nevoie de glucoza pentru a functiona, ci si celulele sanatoase.

Sunt studii peste studii, indicatii si contraindicatii. In mediul online gasim orice, pentru cele mai frecvente intrebari.

Cand suntem bolnavi trebuie sa stim ca nu orice gasim in mediul online este si eficient

Cate dintre aceste raspunsuri sunt si cele bune. Sau cate se potrivesc in cazul nostru, este greu de stiut cu siguranta.

Recomandarea mea este ca orice boala ati avea, sa cereti sfatul specialistului.

Daca nu cunoasteti unul bun sau daca nu aveti incredere in el/ea, mai cautati. Candva veti reusi sa gasiti medicul care sa rezoneze cu voi.

Nu va dati batuti si ganditi pozitiv. Pana la urma nu stii niciodata ce-ti rezerva ziua de maine. Chiar daca pare cea mai sumbra!