Care e leguma ta preferata?

Cu siguranta cartoful, aceasta este leguma mea preferata! Se numara si printre putinele legume pe care le pot consuma in prezent fara sa am probleme de sanatate (long story, nu vreau sa detaliez).

Daca si voua va plac cartofii, daca ati vazut deja filmul “The Martian” ( “Martianul” ) cu Matt Damon, atunci cu siguranta le apreciati “puterea salvatoare”.

In cazul in care nu ati vazut filmul, asa cum probabil v-ati dat seama deja, astronautul nostru reuseste sa se salveze cultivand cartofi (care pare-mi-se erau deja fierti?) si in acest fel producandu-si hrana atat de necesara in procesul de supravietuire.

Sa lasam filmul cu criticii si admiratorii lui si sa facem un mic exercitiu de imaginatie: cum ar fi sa mergi la market sau la piata ca sa iti cumperi un kilogram de cartofi si sa vezi imaginea de mai jos?

martianul si cartofii

Probabil, la fel ca si mine, v-ati gandi ca cineva a vrut sa faca o gluma extrem de buna, nu?! Daca insa nu este o gluma, ci o adevarata campanie publicitara (as putea spune chiar una geniala)?!

Compania Albert Bartlett care se ocupa cu comercializarea cartofilor a incheiat un contract cu Twentieth Century Fox pentru a putea folosi filmul si imaginea lui Matt Damon in procesul de vanzare a cartofilor.

Si astfel, daca va achizitionati DVD-ul/Blu-Ray-ul veti putea urmari si o reclama a companiei de cartofi, iar aceasta “uniune” va va permite sa castigati si “premiul cel mare” si anume o excursie la renumita agentie spatiala NASA – mai exact centrul spatial Kennedy (programul se numeste Astronaut Training Experience).

campania cartofii

Concluzia: consumand cartofi puteti sa va testati puterea si spiritul astfel incat sa vedeti daca o calatorie in spatiu este ceva ce vi se potriveste.

Nu va faceti griji, la noi compania (si campania aferenta) nu va ajunge in viitorul apropiat, asa ca daca vreti sa va faceti astronauti trebuie sa studiati, mult si bine; sa nu uitam ca noi nu suntem americani (slava domnului!).