Carpool Karaoke: The Series apare pe 8 August

Imi place foarte mult Carpool Karaoke, am mai scris despre asta atunci cand a murit Chester Bennington, dar si in alte ocazii. Probabil emisiunea are succes si datorita carismei lui James Corden.

In colaborare cu Apple Music va fi lansat “Carpool Karaoke: The Series“, intreaga serie televizata fiind distribuita de acestia. Va fi un fel de “documentar”, in cadrul caruia vom regasi nume celebre din domeniul muzical (si nu numai?).

A aparut ieri, 31 iulie, un nou trailer pentru primul sezon al emisiunii si din cate putem observa James Corden nu va mai fi “gazda” (sau cel putin nu in toate episoadele).

De saptamana viitoare, din data de 8 august, cei care au Apple Music vor putea urmari premiera. Nu mai avem mult de asteptat.

In Romania si la nivel mondial exista foarte multe persoane care-si formeaza o parere fara sa se documenteze. Mai exact urmeaza turma.

Din acest motiv si pentru ca in randurile de mai sus am scris deja ca sunt fan-ul emisiunii, va voi posta cateva episoade cu Justin Bieber.

De ce nu! Doar este un artist complet! Daca il blamati sunteti doar unul dintre cei care “ingroasa” randurile turmei.

In cazul in care nu apreciati acest gen de muzica, atunci nu va numarati printre oile turmei descrise in randurile de mai sus.

sursa imaginii: http://bit.ly/2u18JK8