Cat de des faci ceea ce te relaxeaza? Ai vreo pasiune?!

Ce te relaxeaza? Ai un hobby sau faci ceva cu pasiune? Este foarte important acest aspect si am observat ca foarte putina lume mai este atenta la acest detaliu.

Ceea ce este foarte important, from my point of view (nu stiu de ce, dar parca in engleza suna mai bine).

In copilarie prietenii parintilor nostri erau pasionati de ceva. Fiecare avea acel ceva al lui.

Nea Ghita repara televizoare, uscatoare de par si tot felul de astfel de aparate. Gigel stia sa faca maturi si sape.

Este important sa faci ceva ce te relaxeaza!

Irinel era cel care spunea cel mai bine povestile, un fel de narator. Costel avea tot timpul la el vocea aia lina si serenadele parca prindeau viata din gura lui.

Era si Petrica cu Ionel care vesnic jucau table sau o septica. Iar nea Ilie ne aducea peste proaspat si uneori iepuri.

Numele personajelor de mai sus sunt cu caracter orientativ. Nu se numeau asa, nu ii mai tin minte.

Ideea este ca fiecare om in trecut era bun la ceva sau avea o pasiune. Iar noi, ca si copii, eram fascinati de fiecare in parte.

Pasiunile ne definesc

Ma uit acum in jur la prietenii mei si foarte putini mai au cate o pasiune sau un hobby. Sa faca ceva pentru cei, ceva nu neaparat util.

In prezent cea mai mare pasiune este sa se joaca CS sau alte jocuri si eventual Netflixx and Chill. Nu prea mai au pasiuni ca si pe vremuri.

Prieteniile nu mai sunt ce au fost si de cele mai multe ori nici nu ne mai cunoastem unii pe altii. Nu stiu daca e trist sau nu, daca evoluam sau nu.

Cert este ca suntem unici si ar trebui sa avem cat mai multe astfel de pasiuni. Fiecare individ influenteaza intr-o masura sau alta planeta. Tu cum o faci?! Care e pasiunea ta si cat de des o practici?!