Cat de grav este consumul de droguri si in tara noastra?

Ultimele doua articole sunt despre fumat si consum de alcool. Care credeti ca va fi subiectul pentru astazi?

Exact, ati ghicit, va fi despre consumul de droguri. Incerc sa schimb ceva, probabil nu voi reusi, dar macar am constiinta impacata ca am incercat.

Ce se intampla in restaurantele din alte tari?

Intr-un restaurant din Maine (SUA) homarii sunt “drogati” inainte de a fi gatiti. Ce mod nobil de a muri, nu-i asa?

Se foloseste aceasta metoda pentru ca homarii sunt relaxati atunci cand sunt gatiti si in acest fel carnea lor va fi mai gustoasa. Homarii inhaleaza fum de canabis, in acest fel are loc procesul de “drogare”.

Oare si bucatarii sunt ceva mai relaxati atunci cand gatesc aceste delicatese?

In cazul in care vreti sa gustati un astfel de preparat culinar, restaurantul se numeste “Charlotte’s Legendary Lobster Pound”. La un simplu search pe google gasiti adresa cu usurinta.

Sa-i uram si domnului Google un calduros “La multi ani!”.

Sa revenim la droguri si consumul acestora.

Consumul de droguri in tara noastra

Din nefericire, cu toate ca nu este mediatizat acest fenomen, consumul de droguri atinge cote alarmante si in tara noastra.

Tot mai multi tineri cad prada tentatiei consumului acestor substante care le dau peste cap perceptiile.

Si mare parte din aceste droguri nici macar nu sunt usoare. Sunt din categoria celor care produc dependenta si pot cauza chiar moartea.

Cand am vizitat prima data Londra ma bucuram ca la noi in tara drogurile nu sunt atat de populare. Acolo inca din scoala gimnaziala copiii sunt verificati la intrarea in scoala.

Dar in acea perioada nu locuiam in capitala si nu realizam cat de mare este acest fenomen si la noi. Nu ca si in Londra si alte mari capitale ale lumii, dar suficient cat sa ridice semne de intrebare.

Aveti grija de voi si de copiii vostri. Pastrati-va mintea “curata”!