Cat de important este sa fii parinte? Foarte important!

Sa fii parinte. Exista ceva mai frumos? Nu cred! Fie suntem noi in acea perioada a vietii, fie este una din cele mai frumoase experiente ale vietii.

In seara aceasta am fost sa vedem copilul unor prieteni. Dupa vederea nepotului aceasta a fost cea mai interesanta experienta. Probabil si pentru ca pe ei i-am vazut mult mai des in ultimul timp.

Sau poate pentru ca stiu ce a insemnat si ce inseamna pentru ei acest copil si cumva ma regasesc.

Unii parinti merita sa aiba un copil, in timp ce altii nu. Pentru ca pentru unii sa fii parinte este ceva ce isi doreau si s-au pregatit pentru asta, in timp ce pentru altii este “o formalitate”.

Sa fii parinte

In cazul in care nu ati trait experienta noastra din aceasta seara, va recomand. Este ceva ce greu poti descrie in cuvinte si merita.

Cumva toata viata mi-am dorit un copil. Cu toate ca sunt barbat si de regula noi nu avem astfel de ganduri in mod natural.

Prins in goana pentru o viata mai buna nu am considerat important sa incerc sa devin parinte. Pentru ca am considerat ca mai am timp. Si asa era, atunci mai aveam.

Apoi boala, lipsa banilor, au pus ideea de a fi parinte pe ultimul loc. Cand am inceput tratamentul actual nu stiam de fapt in ce joc intram.

O experienta

Nu m-am gandit ca va fi ceva de durata. Nu am considerat ca poate peste cativa ani imi voi dori sa fiu parinte. Am pus viata si boala pe primul loc si am lasat orice alt gand in plan secundar.

Acum, daca as putea da timpul inapoi, nu as mai face la fel. As cauta solutii. Le-as fi gasit si atunci daca le cautam, pentru ca tot timpul exista ceva.

Ce a fost in capul nostru sa nu “congelam” ceva zau ca nu stiu. Probabil ca nici nu a fost cineva care sa ne indrume spre asta. Pana la urma a fost strict vina noastra.