Cat de importanta este alimentatia? Extrem de importanta! Afla de ce!

Alimentatia. Subiectul meu preferat. Motivul pentru care starea noastra generala de sanatate este asa cum este. In acelasi timp, motivul pentru care viata noastra este mai frumoasa. Sau nu.

In ultimii ani se acorda o atentie sporita alimentatiei. Incepem sa stim care sunt alimentele care ne fac bine si cele pe care ar trebui sa le evitam sau sa le consumam cat mai rar.

Punem tot mai mult pret pe calitate, in detrimentul cantitatii. Dar asta se intampla doar la un anumit nivel, destul de mic.

Cu toate ca promovari in acest sens exista, la nivel international.

Alimentatia este un subiect care merita discutat!

Din nefericire, in continuare se moare de foamete. Intr-un numar impresionant. In conditiile in care aruncam tone de mancare in fiecare zi.

Si nu doar ca se moare din cauza lipsei alimentatiei. Tot din cauza acesteia se moare, intr-un numar si mai mare.

Alimentatia nesanatoasa duce la probleme de tip cardiovascular, la diabet si la obezitate. Cateva dintre afectiunile care sunt in topul clasamentului in ceea ce priveste nivelul de morti la nivel international.

Si cu toate ca stim toate astea, alegem in continuare sa ne alimentam nesanatos, prea mult. Cei care avem luxul acesta.

Alege sa ai o viata sanatoasa! Hraneste-te corect!

Ni se propune sa renuntam la carnea rosie. Sa consumam tot mai multe legume si fructe. Sa bem suficienta apa. Dar si sa renuntam la mancarea procesata sau de tip fast-food. La dulciuri in exces.

Ce facem? Nu prea multe. Si ne miram ca suntem tot mai bolnavi. Suprapopulam planeta, avem nevoie de tot mai multa hrana, in conditiile in care ajungem doar sa poluam si sa aruncam.

Suntem constienti de aceste probleme si nu ne pasa. Noi sa traim bine, in cercul nostru, in lumea noastra. Ce va fi maine, cui ii pasa.

Sigur a fost de vina presedintele sau poate faptul ca nu avem suficiente biserici. Sau extraterestrii, cine stie.