Cat de importanta este marimea penisului pentru barbati?

Cu toate ca este un subiect despre care alegem sa nu discutam, marimea penisului este foarte importanta pentru majoritatea barbatilor.

Probabil pentru ca este asociata cu masculinitatea, virilitatea, puterea. Barbatia as putea spune.

Din pacate, nu putem controla marimea penisului. Ce putem controla este modul in care percepem aceasta situatie si increderea in noi.

Informativ: marimea penisului nu este direct proportionala cu inaltimea, marimea mainii sau lungimea talpii.

Ce inseamna o marime normala a penisului?

Atunci cand nu este in erectie, penisul ar trebui sa aiba 9.16 cm si circumferinta de 9.31 cm. Conform cercetatorilor britanici, blame them.

O masurare corecta a penisului incepe de la osul pubian (daca aveti grasime aici trebuie sa o impingeti), pana la varf, in partea frontala.

Iar circumferinta este de la baza sau de la mijlocul acestuia.

Pana la varsta de 21 de ani penisul nostru se tot dezvolta, asa ca trebuie sa-i acordati timp. Fiecare barbat se dezvolta diferit, in propriul ritm.

Inca din trecut barbatii incercau sa faca orice pentru a avea un penis mai mare. Atarnarea greutatilor de penis, veninul de sarpe, sunt doar cateva dintre cele mai cunoscute “operatiuni”.

Operatiile de marire a penisului: un risc pe care nu ar trebui sa ni-l asumam!

In zilele noastre operatiile de marire a penisului sunt procedurile practicate tot mai des. Din nefericire, acestea implica riscuri. Unul dintre acestea fiind tocmai erectia, atat de importanta in viata sexuala. Trebuie sa fiti siguri ca doriti sa va asumati aceste riscuri.

Pe langa riscul prezentat mai sus, infectia de dupa operatie este foarte periculoasa. Exista si riscul ca operatia sa nu reuseasca, iar lungimea penisului sa revina la cea initiala.

Si toate astea pentru o marire a penisului de pana la 4 centimetri. De regula intre 2 si 4 cm.

Penisul se poate si ingrosa, nu doar mari, folosindu-se grasime din corp sau acid hialuronic.

Aveti foarte mare grija: lotiunile sau cremele speciale pentru marirea penisului sunt ineficiente, conform oamenilor de stiinta. Asa ca, nu trebuie sa va aruncati banii pe ele si sa cadeti in capcana iluziilor vandute de catre companiile producatoare.

sursa imaginii: https://bit.ly/2rlao9V