Cat de importanta este viata sexuala in relatia de cuplu

Stiti probabil celebra zicala: “barbatii nu sunt facuti sa fie monogami”. Nu sunt de acord cu asta. Barbat fiind si avand o relatie stabila de putin peste 10 ani.

De ce afirm asta, o sa incerc sa va explic in randurile de mai jos.

Noi, in calitate de masculi, avem foarte mare incredere in propria persoana. Aceasta incredere sporita se reflecta si in viata sexuala.

Viata sexuala in viziunea barbatilor

Din punctul meu de vedere asta este si ceea ce ne “separa” de femei. Faptul ca ele au mult mai putina incredere in ele. In plus, femeile sunt mult mai “afectate” si de credinta, care joaca un rol foarte important in viata sexuala.

Acum nu o sa discut despre extreme. Sunt si barbati a caror “dorinta” sexuala nu poate fi “linistita” de mii de femei, la fel cum sunt si nimfomane. O sa ma refer acum la cazurile normale si la cum privesc eu aceasta situatie.

Cu siguranta noi, barbatii, ne gandim la sex des, foarte des. Tot ce tine de sexualitate in capul nostru este mai vulgar, mai putin rafinat.

Un barbat va fi atras de putina piele dezvelita, de o fusta scurta, nu vor conta detalii de imbracaminte. Spre deosebire de noi, femeile sunt rafinate.

Ce putem face pentru viata sexuala

Dar, atunci cand suntem intr-o relatie, daca suntem multumiti pe plan sexual, daca suntem impacati cu viata noastra de cuplu, nu vom insela. Cei care o vor face nu au nicio legatura fizica si psihica cu partenera lor.

Atat timp cat comunicam, cat eliberam tensiunea sexuala din viata de zi cu zi, un barbat va fi multumit.

Nu va simti nevoia sa aiba o amanta sau mai multe, nu va simti nevoia sa se instraineze. Dar, tine mult de modul in care comunica cu partenera.

Chiar si monotonia din fiecare relatie poate fi combatuta. Exista costume speciale, exista locatii aparte, exista diversitate, jocuri. Orice poate salva “flacara” unei relatii care “arde” de multi ani.

Tine doar de noi, sa le demonstram femeilor, ca putem iesi din tiparul turmei. Sunt bucuros sa cunosc barbati care gandesc ca si mine. Suntem destul de putini, in prezent, dar numarul pana la urma nu e atat de important.

sursa imaginii: http://bit.ly/2EwTkSC