Cat de mult noroc ai depinde doar de tine. Asa sa fie?!

Aproape totul in viata depinde de noroc, cat de mult ai. Nu prea conteaza daca esti un om bun sau rau, ci daca esti sau nu norocos.

Asta este o teorie pe care o consider adevarata.

Ganditi-va la oamenii pe care ii aveti in jur. Incepand cu familia, continuand cu prietenii si terminand cu necunoscutii.

Din povesti, din fapte reale, daca ar fi sa le analizezi viata, vei realiza ca unii au mai multe decat ar trebui.

Noroc: totul se rezuma la asta

Si nu conteaza ca esti un om bun sau nu, ca ai facut alegeri corecte in viata. Conteaza cat noroc ai avut, daca ai fost la timpul si locul potrivit.

Exista o vorba ca norocul ti-l faci in viata si asa este, intr-o oarecare masura.

Daca discutam de norocul profesional, da, ti-l poti crea dand dovada de incredere in tine. Dar de multe ori se intampla anumite lucruri doar pentru ca … esti norocos.

Nu stiu cum sa definesc norocul si daca ar exista printr-o gandire de tip stiintific. E un fel de entitate care nu poate fi descrisa si care nu trebuie inteleasa. Daca stiti la ce ma refer.

Alegeri si mod de gandire

Cu toate ca nu ma consider “sub aripa protectoare a norocului”, pot spune ca am fost de multe ori norocos.

Si cred ca toti suntem, doar ca in lupta cu viata uitam. Ajungem sa uitam momente simple, marunte, in care am fost norocosi.

Am cunoscut o persoana care avea sa ne schimbe viata sau am auzit ce trebuia sa auzim. Toate acestea sunt importante, trebuie doar sa le intelegem.

Oricat de ghinionist ai fi, de multe ori ai noroc fara sa iti dai seama. Poate chiar acel ghinion era de fapt un mini-noroc si nu ai realizat.

Alege sa crezi ca esti norocos si … e posibil sa fii!