Cat de mult se machiaza fetele

Imi sustin foarte mult iubita, aproape in tot ceea ce face. Incerc sa nu o descurajez chiar si atunci cand alege chestii care o depasesc cu mult.

Consider ca fiecare relatie “sanatoasa” trebuie sa fie bazata pe incredere, suport reciproc, prietenie, comunicare, iubire adevarata si multi, foarte multi, “nervi de otel”.

Uneori, trebuie sa recunosc ca este dificila viata in doi, trebuie insa sa stim ce ne dorim de la aceasta si sa facem tot ce putem pentru a obtine acel lucru.

Foarte multe dintre fetele/femeile din ziua de astazi se machiaza, de cele mai multe ori excesiv. Putine dintre acestea stiu insa sa o faca intr-o maniera profesionista si de multe ori cad in penibil.

Prietena mea nu se incadreaza in aceasta categorie, nu se machiaza si nici nu stie sa o faca. De-a lungul timpului am incurajat-o sa isi pastreze “naturaletea”, deoarece pentru mine e deosebit de frumoasa asa cum este.

In ultima perioada insa este tot mai curioasa de machiaje, tot mai dornica sa invete sa machieze corect si vrea sa inceapa o scoala de make up.

Din punctul meu de vedere nu este pentru ea, in primul rand pentru ca nu are talent pentru asa ceva si in al doilea rand pentru ca ar fi ciudat sa o vad tot timpul machiata.

Problema mea este ca nu stiu ce sa fac: sa o sustin in continuare in ceea ce face (sau mai bine spus in ceea ce vrea sa faca) sau sa ii spun exact ceea ce cred?

Nu e ceva rau sa stii sa faci mai multe lucruri, nu e ceva rau sa iti urmezi visele, este insa ceva ce nu e pentru ea, chiar daca un machiaj bun ajuta fiecare femeie sa se simta bine.

Voi ce ati face in situatia mea? Considerati ca frumusetea unei femei consta in naturaletea ei? Prietenele, iubitele sau sotiile voastre sunt experte in “arta machiajului”?