Cateva cuvinte despre filmul “Red Sparrow”

Aseara am vazut “Red Sparrow” si voiam sa scriu cateva cuvinte despre film. Am observat ca tind sa mentionez destul de des filmele pe care le urmaresc. Nu ma consider un critic sau vreun influencer. Imi place pur si simplu sa-mi exprim, pe scurt, impresia despre un film sau altul. Daca merita urmarit sau nu la cinema, in viziunea mea.

Probabil ati observat si ca nu scriu foarte multe randuri, tocmai ca sa nu va plictisesc cu parerea mea. Proprie si <personala>, nu-i asa?!

Despre Red Sparrow

Povestea filmului este interesanta, ar putea sa fie continuata, iar spioana rusoaica ar putea deveni un personaj care evolueaza in mai multe serii. Jennifer Lawrence ne demonstreaza inca o data ca-si merita statutul castigat.

M-a pus oarecum pe ganduri, intreaga poveste a filmului. Oare exista asa ceva? Stiu ca sunt o multime de teorii, despre orice. Ca totul e posibil si ca “fara foc nu iese fum”. Ar fi totusi placut sa stim sigur cate din filmele/cartile pe care le urmarim/citim sunt reale si cate nu.

Un thriller reusit, din multe puncte de vedere, nota imdb 6,6. Singurul meu repros este ca e putin prea lung parca, dar aveau nevoie de timp pentru a “tese” intreaga poveste. Probabil mi-ar fi placut mai putin preludiu, dar a fost bine si asa.

Merita vazut la cinema!

Scenele sunt bine realizate, reale. Am vazut de multe ori ochii inchisi prin sala si freamat in scaune, atunci cand bataile sau tortura ajungeau sa fie prea “violente”. Scenele de nuditate si cele cu continut sexual au reusit sa starneasca alte momente de neliniste, unele placute de aceasta data.

Merita sa mergeti la cinema. A fost prima data cand am fost in Sala Grand Ultra de cand au introdus sistemul cu vibratii sub scaun. Senzatie placuta, parca ti-ai fi dorit mai mult.

sursa imaginii: http://imdb.to/2tfGXcT