Cateva filme pentru weekend!

Am observat ca nu v-am mai recomandat de foarte mult timp filme, motivul principal fiind timpul liber. Pur si simplu nu am reusit sa aloc timp si pentru aceasta activitate.

In timpul verii, cand ziua e mai lunga, iti gasesti cu usurinta multe activitati in aer liber. Si uite asa trece timpul si seara esti prea obosit ca sa mai poti sa te uiti o ora si ceva sau doua la un film. Cel putin asta am patit eu in aceasta vara.

Si, ca sa revin in forta, va recomand filmul “The Mummy“. Nota pe imdb este de doar 5,5 destul de mica as zice eu. Daca tinem cont doar de cascadoriile facute de Tom Cruise, de gloantele reale trase in anumite scene sau de avionul in cadere si tot ar fi meritat o nota mai mare.

O alta varianta de film de groaza, una in care ti se spune o poveste fara sa incerce sa te sperie foarte mult. Mi-a placut si il recomand cu drag. Nu vor fi circa doua ore din viata irosite degeaba.
In plus, vor continua “The Mummy” sau cel putin asa era planul. O sa scriu mai multe cand devine ceva oficial.

Pentru ca este weekend si probabil vreti un film usor, de seara, va recomand “Fun Mom Dinner” (nota imdb 4,8). Aaa, sa nu uit si de filmul “Girls Trip” (nota imdb 6,5).

Sunt doua filme care pot fi urmarite in cuplu, de fapt asa este si recomandat pentru ca se adreseaza mai mult reprezentantelor sexului frumos. Comedii interesante, care prezinta povesti de viata si intamplari pe care le traim zilnic.

O sa ma repet, dar trebuie sa urmariti si serialul “Ray Donovan”, nota imdb 8,3, este demential! Daca aveti recomandari, nu ezitati sa scrieti un comentariu. Sunt deschis la orice sugestie (ha ha).

sursa imaginii: http://bit.ly/2i9ZWgl