Cateva filme vazute recent. Unele merita urmarite, altele nu!

Dupa o lunga pauza de la filme, astazi o sa scriu despre cele pe care le-am urmarit in ultima perioada. Unele pot fi recomandate, in timp ce altele … nu.

Nu le voi scrie in ordinea in care le-am vazut, ci asa cum imi vin in minte. Sper sa va ajute sa gasiti ceva “de vizionat” in viitorul apropiat.

Aseara am vazut “Alita: Battle Angel” (nota pe imdb 7.4, metascore 53). Foarte bine facut din punct de vedere vizual. Nu ma pot plange nici de poveste, idee, doar ca pe parti pare copilaresc.

Merita vazut, probabil nu si revazut. Va aparea si partea a doua, asa ca trebuie sa il vedeti ca sa puteti urmari si continuarea.

Unele filme nu sunt perfecte

Daca tot vorbim de filme care par a fi facute pentru copii, atunci “Pokemon Detective Pikachu (nota imdb 6.7, metascore tot 53) este clar in aceasta categorie.

Tot asa, vizual este wow, dar povestea este exact ca si pentru un copil – previzibil totul. Cred ca daca nu era Ryan Reynolds nu m-as fi uitat la film.

Despre “Aladdin” (nota 7.3, metascore 53) pot spune doar ca trebuie vazut. Ca sa intelegeti mai bine, urasc muzicalurile. Will Smith a reusit sa-si lase amprenta.

Revazusem recent primul Aladdin si acesta este un fel de “clasic al timpurilor noastre”.

In timp ce altele merita revazute

“Godzilla: King of the Monsters” (nota imdb 6.5 si metascore 68) este un film interesant din anumite puncte de vedere.

Vizual foarte bine facut. Mi-a placut cum au legat istoria monstrilor cu cea a omenirii, foarte buna ideea.

Dar scenele cu fetita sunt slabe, copilaresti. Filmul in general serios, impresionant, apare fetita si gata toti deveneau prosti. Ceva ce nu mi-a placut deloc.

Am revazut “Instant Family” (nota 7.3, metascore 57) si pot doar sa spun ca este in continuare filmul care ma face sa plang si la a doua vizionare. Trebuie vazut, prea bun, prea “despre viata”.