Cateva fragmente sau momente din viata: cu bune si rele

Long time no write. Pentru ca … viata. Desi nu obisnuiesc sa-mi scriu toate trairile, de foarte multe ori simt nevoia sa ma “refugiez” aici.

Ce s-a mai intamplat in ultimul timp prin tara, ati vazut si voi probabil. Fac si eu o scurta retrospectiva a celor mai importante stiri pentru mine.

Moise Guran intra in politica, vestea care ma incanta si bucura nespus.

Daca in calitate de politician va fi la fel ca si jurnalist, nu putem decat sa ne bucuram. Cine stie, poate el era schimbarea de care avea nevoie Romania.

Sincer, ca si oltean, ma simt onorat ca exista oameni ca si el. Sa vedem ce ne rezerva viitorul.

Cateva stiri interesante pentru mine …

O alta veste buna pentru romani este ca avem mult mai multe masini scumpe inmatriculate. Asta insemnand masini de tipul Bentley, Lamborghini, Porsche, a caror valoare depaseste 200 de mii de euro.

Tot din categoria vestilor bune este ca in sfarsit imi voi putea folosi portofelul de tip american. Cel putin incepand cu vara anului 2021.

Exista o lege/normativ a Uniunii Europene prin care si noi suntem obligati sa avem cartile de identitate de dimensiunea unui card.

Scapam de buletinul care nu incapea in niciun portofel si de grija faptului ca il vom rupe la un moment dat.

Cam asta am retinut eu. Politica si sportul nu ma intereseaza, stiti si voi deja oricum cele mai importante stiri.

Din viata …

Pe plan personal mi-am inceput anul nu tocmai placut. M. a fost destul de bolnava si am jonglat intre spitale, de stat si particulare.

Este destul de greu sa faci asta printre orele de program, mai ales atunci cand nici tu nu esti tocmai sanatos.

Parintii nostri de abia acum incep sa se confrunte cu probleme de sanatate, in timp ce noi am inceput de tineri.

Suntem mai ghinionisti. M. zice ca poate o sa fim ceva mai sanatosi la batranete, pentru ca invatam sa avem mai multa grija de noi de tineri. Cine stie …