Cateva ganduri amuzante, relaxante, de Sambata seara!

In cazul in care nu ati reusit sa admirati frumoasa Luna Sangerie, asa ca si mine, va invit sa vizualizati pozele postate pe internet. Cele din intreaga lume.

Sunt cateva cadre pe care orice profesionist si-ar fi dorit sa le poata lua. Delectati-va privirile si reveniti cu impresii.

Nu voi posta aici pentru ca va las pe voi sa descoperiti singuri imaginile preferate!

Cateva ganduri romanesti

Asa cum bine stim, in tara noastra Iarna nu-i ca Vara, iar Pisica nu e Caine. Cred ca stiti deja la ce vreau sa fac aluzie.

Se pare ca o persoana din Cluj a luat amenda intr-un autobuz, pentru ca se deplasa spre veterinar cu pisica. Cu toate ca pisica era in cusca speciala, conform legii, in Cluj nu ai voie cu pisica in autobuz.

Nu scrie negru pe alb asta, dar ai voie doar cu cainii in autobuz. Si cum Pisica nu e Caine, rezulta ca … amenda.

Unde-i Lege, nu-i tocmeala. Mai ales cu ardelenii vigilenti, oamenii legii!

Credeti ca doar la noi se intampla lucruri amuzante. Chiar daca exemplul de mai sus e mai degraba de genul tragico-comic.

Cateva ganduri internationale

Ei bine, in Cairo (capitala Egiptului), in Parcul Municipal International Garden, un magar a fost vopsit in zebra.

Un student a sesizat “intrusul”, iar fotografia acestuia a devenit virala pe internet. Care ar fi logica acestei fapte?!

Hmmm, daca mergem pe principiul romanesc, Zebra nu-i Magar, probabil nu are fonduri respectivul adapost de animale. Iar achizitionarea unei zebre nu era posibila.

Sau poate, un angajat prea “relaxat” a incercat sa se binedispuna la locul de munca.

Oricare ar fi adevarul, cert este ca trebuie sa cautati si imaginea cu magarul deghizat in zebra. Sunt convins ca va fi spre deliciul multora dintre voi.

Pana data viitoare, va las sa va incarcati mintile cu energie pozitiva, ca doar e weekend!

sursa imaginii: