Cateva idei de cumparaturi sau mai bine zis o idee

Daca tot ne apropiem de perioada celor mai mari cumparaturi din an, adica Craciunul, este bine sa incepem sa ne gandim la cadouri.

Pentru ca, nu-i asa, nimic nu se compara cu acele cateva secunde de falsitate in care tu pari a oferi din placere si ei par a primi cu drag.

Exagerez, nu sunt inca in spiritul sarbatorilor de iarna si ma comport ca atare.

Sa alegi un cadou celor din jur, unii dintre ei nici macar atat de dragi, poate fi o provocare. Una chiar foarte mare.

Cumparaturi de iarna. Ce alegem?

Uneori nu cunosti persoana respectiva atat de bine, alteori nu ai idee ce sa ii cumperi sau pur si simplu nu simti nevoia sa ii faci un cadou.

Cu toate acestea trebuie sa faci cateva cadouri pentru ca exista asteptari si pentru ca viata nu este traita asa cum ne dorim. De cele mai multe ori.

Cadoul perfect nu exista. Daca pleci de la aceasta idee nu ai cum sa dai gres. Incearca de fiecare data sa cumperi celorlalti ceva ce stii ca isi doresc, fie pentru ca ti-au zis, fie pentru ca ai observat.

Daca nu esti la acest nivel, atunci cumpara-le ceva ce ti-ar placea tie sa primesti. Cu un parfum nu dai gres sau cu un obiect pentru casa.

O idee de cadou

Cel mai simplu este in cazul copiilor. O jucarie sau un joc, in cel mai “rau” caz o haina sau dulciuri. Ai scapat usor de orice copil, chiar si cel mai pretentios.

Pentru adulti eu merg pe ideea parfumurilor si a obiectelor pentru casa, dar de regula pentru bucatarie.

Ca si sfat, idee, sugestie, cum vreti voi sa-i ziceti, cutite. Cand ati auzit pe cineva plangandu-se ca are prea multe cutite in casa?! Eu pe nimeni, niciodata.

Asa ca, daca ati ajuns pana aici cu cititul, ganditi-va sa investiti in seturi de cutite. Merg pentru orice ocazie, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Slava Domnului ca avem de unde alege.