Cateva sfaturi utile pentru cumparaturi inteligente: prima parte

Cateva sfaturi utile pentru cumparaturi. De unde putem sa ne achizitionam produsele mai ieftin.

Unii dintre voi, cei care imi citesc articolele, stiu deja faptul ca sunt pasionat de cumparaturi. Obsedat ar fi un termen mai bun, in conformitate cu descrierea lui M..

Oricum ar fi, imi plac cumparaturile, dar nu-mi place sa platesc la pret intreg. Daca ma intelegeti.

Si din acest motiv urmaresc promotii, cunosc preturile reale ale produselor. Cam stiu la ce pret ar trebui sa ma astept pentru un anumit produs si asa mai departe.

Nu sunt genul care “ador” sa-mi fac cumparaturile din Mega, Carrefour, Auchan sau piata. Imi cumpar de peste tot, in functie de ceea ce imi trebuie.

Ce trebuie sa stii atunci cand mergi la cumparaturi

Cel mai important aspect pentru cumparaturi este sa stii ce ai nevoie. Incercati sa va cumparati doar cat folositi urmatoarea saptamana, maxim.

Eu evit sa imi cumpar pentru perioade lungi de timp pentru ca tind sa nu estimez corect si nu vreau sa arunc alimente. La noi in familie se arunca maxim 2% din alimentele cumparate. Tot ce cumparam, consumam.

Foarte foarte rar ajunge sa se strice ceva in frigider. Asa cum v-ati dat seama deja, astazi voi scrie despre cumparaturile generale, mai mult alimentare.

Legumele si fructele le achizitionez din piata (Obor in cazul meu) sau din Kaufland. Consider ca au cele mai bune preturi.

Cateva locatii utile

Seara in Kaufland gasesti reduceri chiar foarte mari. Partea rea este ca nu sunt productie autohtona tot timpul, in cazul in care doriti asta.

Carnea tot din Kaufland, pentru ca e cel mai aproape de casa si pentru ca nu am avut pana acum probleme. Nu si pestele, pestele pe care il consumam este doar cel din Mega Image si doar din concept store. Nu am incredere in altceva.

Metro pentru cumparaturile de tip detergent si solutii pentru curatat. Insa, de multe ori oferte foarte bune gasesc si la Auchan, Carrefour sau la Lidl cand au saptamani in care vand branduri.

Lidl este un supermarket in care merg des pentru dulciuri si M pentru branzeturi (zicea ea ca sunt bune si ieftine – eu nu consum).

To be continued …