Ce am cautat, noi romanii, anul acesta pe Google …

E acel moment al anului. Da, ati ghicit (sau nu), cel in care Google ne arata ce am cautat anul acesta. Noi, romanii, ca doar nu altii.

Si, probabil ca si in alti ani, realizam doar ca suntem destul de multi si inculti. Ca deh, in topul cautarilor noastre la “Cum se” avem cele mai multe cautari pentru “Cum se calculeaza aria cercului”.

Sa ii multumim doamnei “aproape presedinte” ca ne-a ajutat poporul cu televizorul.

Ca suntem multi si din ce in ce mai inculti stiam si din alti ani. La fel cum stiam si ca suntem crestini. Ca doar asta a si dus la aceasta inmultire a incultilor.

Cautari pe Google

Ei bine, ceea ce nu stiati probabil, este ca cele mai cautate versuri au fost din …. taaaa dammm … Prohodul.

Si, dintr-o extrema in alta, si versurile unora din melodiilor celor de la 5Gang au fost cautate. Ca sa fim cei mai ce, anul acesta.

Romanii nu prea stiu nici ce e verbul, substantivul sau orca, la fel cum nu stiau nici de meningita, difterie sau anxietate. Dar nu e rau, invatam!

Se pare ca Razvan Ciobanu, sau moartea lui, a intrigat o tara intreaga. Ciudat este ca nu am gasit in topul cautarilor si homosexual.

Te poti amuza copios daca …

Asadar, romanii cunosc bine acest cuvant si probabil s-au bucurat ca a mai murit “unul”. Trist, dar adevarat!

Avem atat de multi homofobi chiar si in tinerele generatii. Daca au fost crescuti de homofobi, e greu sa sara aschia departe de trunchi.

Vreti sa va distrati sau sa aflati care sunt problemele specifice varstei voastre?! Atunci trebuie sa cautati, ca si in anii precedenti partea cu ” am X de ani si ….”.

Romanii sunt preocupati de faptul ca sunt singuri, ca nu au copiii, ca nu au erectie si asa mai departe. Era una amuzanta cu “am 30 de ani si nu am lucrat niciodata”.