Ce am facut cat am lipsit?! Cu bune si rele! Un an nou!

A trecut aproape o saptamana de cand nu am scris. Uneori trebuie facuta o pauza pentru a reusi sa te incarci, pozitiv sau negativ.

Am avut o saptamana cu peripetii, cu bune si rele. Nu stiu daca ar fi sa trag linia si sa calculez cate au fost mai multe, cele bune sau cele rele. Dar asta nu este atat de important.

Cum a inceput mini-vacanta

Aveam planificat revelionul in Viena, la fel ca si anul trecut. Asa cum stiti probabil, il urmaresc de multi ani pe Ryan Leslie. Anul trecut am fost la revelionul organizat de el si ne-am simtit foarte bine.

As zice ca a fost cea mai frumoasa seara din viata mea, dar citeste si M. si o sa zica ceva de genul “pai si nunta?!”. Asa ca voi zice ca a fost a doua cea mai frumoasa seara din viata mea.

Pentru ca tot anul am laudat seara de revelion, anul asta am mers cu niste prieteni buni. Unde-s multi, puterea creste.

Am plecat din Timisoara in data de 29 si deja cand ajunsesem spre dupa-masa in Viena nu mai puteam de rau. Facusem o toxiinfectie alimentara (de la un piept de pui – fiert, ironia sortii). La inceput m-am speriat pentru ca nu stiam cat la suta e si “vina” Crohn-ului meu.

Si cum s-a terminat. Cu bune si rele!

De aceasta data am fost suficient de norocos si nu am ajuns la urgenta, dar a fost cu siguranta cea mai urata zi din anul 2017.

Toxiinfectiile de obicei sunt nasoale, dar atunci cand mai ai si o boala gastrointestinala e deja prea mult. Dupa intreaga experienta am avut nevoie de doua zile ca sa ma pun pe picioare. Asa ca, pana in seara de revelion nu am mai facut nimic special.

La petrecerea privata a fost frumos. Dezamagitor faptul ca spre deosebire de anul trecut au fost prea putini oameni. Nu cred ca o sa mai existe si urmatoarea petrecere, din pacate pentru mine.

In data de intai a fost totul inchis, am stat, am povestit, am mancat in oras. Iar astazi ne-am intors si in drum spre casa am oprit si in Budapesta ca sa dormim aici si sa plecam cu forte proaspete la drum.

Cam asta a fost mini-vacanta mea. Nimic spectaculos, cu bune si rele.

sursa imaginii: http://bit.ly/2lGto01